Above Things (2019)

 • Animation
 • 4min

An ironic journey through the life re-caps of a man, devoured by his own melancholy and apathy, designing everything in the foreseeable and unimaginable future, while inaction is turning his life into disappointment, emotional crash and premature ending.


Një udhëtim ironik përmes një përmbledhjeje të jetës së një njeriu të ngulfatur nga melankolia dhe apatia, që projekton gjithçka në një të ardhme të parashikueshme e të paimagjinueshme, gjersa mosveprimi po e shndërron jetën e tij në një zhgënjim, me probleme emocionale dhe përfundim të parakohshëm.

Language

English

Subtitles

Albanian, English

You may also like

Iris (2020)
 • Animation
 • 8min
Arka (2020)
 • Animation
 • 14min
Tasks Of The Day (2019)
 • Animation
 • 5min
Shallow Vein (2019)
 • Animation
 • 6min
The Last Day (2019)
 • Animation
 • 5min
All Those Sensations in my Belly (2020)
 • Animation
 • 13min