All Those Sensations in my Belly (2020)

 • Animation
 • 13min

While transitioning from male gender to female, Matija struggles with finding a sincere intimate relationship with a heterosexual male.


Teksa po bën kalimin nga gjinia mashkullore tek ajo femërore, Matija ka vështirësi që të gjejë një marrëdhënie të sinqertë dhe intime me një burrë heteroseksual.

Director

Marko Dješka

Writer

Marko Dješka

Producer

Draško Ivezić

Animator

Hana Tintor

Animator

David Lovrić

Animator

Draško Ivezić

Art Director

Hana Tintor

Subtitles

Albanian, English

You may also like

Iris (2020)
 • Animation
 • 8min
Arka (2020)
 • Animation
 • 14min
Tasks Of The Day (2019)
 • Animation
 • 5min
Shallow Vein (2019)
 • Animation
 • 6min
Above Things (2019)
 • Animation
 • 4min
The Last Day (2019)
 • Animation
 • 5min