Iris (2020)

 • Animation
 • 8min

A short-animated film inspired by old Greek myth of Narcissus about vain, young girl named Iris who fell in love with her own image and then one day just disappeared in a bathtub.


Një film i shkurtër i animuar i frymëzuar nga miti grek i Narcisit për një vajzë të re të quajtur Iris, e cila bie në dashuri me imazhin e saj dhe pastaj një ditë zhduket në një vaskë.

Language

Croatian

Subtitles

Albanian, English

You may also like

Arka (2020)
 • Animation
 • 14min
Tasks Of The Day (2019)
 • Animation
 • 5min
Shallow Vein (2019)
 • Animation
 • 6min
Above Things (2019)
 • Animation
 • 4min
The Last Day (2019)
 • Animation
 • 5min
All Those Sensations in my Belly (2020)
 • Animation
 • 13min