Kishi Bashi - Violin Tsunami (2019)

 • Animation
 • 6min

This animated, hand-painted watercolor video for Kishi Bashi’s “Violin Tsunami” is an artistic depiction of the importance of learning from the past to make a better future. The album “Omoiyari” is a reflection on the current political atmosphere in the U.S. through the lens of the Japanese-American interment of WWII.


Kjo video e animuar dhe ngjyrosur me dorë për këngën Violin Tsunami [Cunami violine] të Kishi Bashit, është një përshkrim artistik për rëndësinë e të mësuarit nga e kaluara për ta bërë të ardhmne më të mirë. Albumi “Omoiyari” është një refleksion mbi atmosferën politike në ShBA nga perspektiva e luftës mes Japonisë dhe Amerikës në gjatë Luftës së Dytë Botërore.

Director

Julia McCoy

Director

Mike McCoy

Animator

Mike McCoy

You may also like

All I Knew (2019)
 • Animation
 • 3min
The Closing Door (2019)
 • Animation
 • 5min
Summer Nights (2020)
 • Animation
 • 4min
Mountain (2019)
 • Animation
 • 4min
Local Nomad - Love Is Gone (2019)
 • Animation
 • 3min
Clube de Esquiar ~ Pudesse eu (could I) (2019)
 • Animation
 • 2min
Don't Die (2020)
 • Animation
 • 3min
Yoshitoo! - Oto no naru houe (2019)
 • Animation
 • 4min
Christmas Morning (2019)
 • Animation
 • 3min
Facing Water (2019)
 • Animation
 • 3min
Garnet Graves (2019)
 • Animation
 • 4min
Birds (2019)
 • Animation
 • 3min
The Turning Point (2020)
 • Animation
 • 4min
Hummingbird (2019)
 • Animation
 • 4min
Atlantic Perfumes (2020)
 • Animation
 • 4min
Every Feeling: Ezra Furman (2020)
 • Animation
 • 3min