Shallow Vein (2019)

 • Animation
 • 6min

A man is on a mysterious journey through the vein of his beloved one and while he witnesses her inner world, he experiences his deepest dreams and longings.


Një burrë është në një udhëtim misterioz nëpër venat e më të dashurës së tij. Gjersa depërton në botën e saj të brendshme, ai përjeton dëshirat dhe ëndrrat e tij më të thella.

Language

Bulgarian

Subtitles

Albanian, English

You may also like

Iris (2020)
 • Animation
 • 8min
Arka (2020)
 • Animation
 • 14min
Tasks Of The Day (2019)
 • Animation
 • 5min
Above Things (2019)
 • Animation
 • 4min
The Last Day (2019)
 • Animation
 • 5min
All Those Sensations in my Belly (2020)
 • Animation
 • 13min