Tasks Of The Day (2019)

 • Animation
 • 5min

A short visual poem in which the main heroine is looking for escape from solitude in the routine of daily tasks. Instead of getting her life in order, she discovers madness and chaos, which overwhelm her.


Një poezi e shkurtër e vizuelizuar ku personazhja kryesore është në kërkim të ikjes nga vetmia e rutinës së detyrave të përditshme. Por, në vend që të vendos rend në jetën e saj, ajo zbulon çmendurinë dhe kaosin, të cilat e ngufasin atë.

Language

Bulgarian

Subtitles

Albanian, English

You may also like

Iris (2020)
 • Animation
 • 8min
Arka (2020)
 • Animation
 • 14min
Shallow Vein (2019)
 • Animation
 • 6min
Above Things (2019)
 • Animation
 • 4min
The Last Day (2019)
 • Animation
 • 5min
All Those Sensations in my Belly (2020)
 • Animation
 • 13min