The Last Day (2019)

 • Animation
 • 5min

A woman burdened with memories of the past days and frustrated by the lack of loved ones seeks tranquility in the confused world around her.


Një grua e rënduar nga kujtimet e së kaluarës dhe e irrituar nga mungesa e më të dashurve, kërkon qetësi në botën e hutuar përreth saj.

Language

Bulgarian

Subtitles

Albanian, English

You may also like

Iris (2020)
 • Animation
 • 8min
Arka (2020)
 • Animation
 • 14min
Tasks Of The Day (2019)
 • Animation
 • 5min
Shallow Vein (2019)
 • Animation
 • 6min
Above Things (2019)
 • Animation
 • 4min
All Those Sensations in my Belly (2020)
 • Animation
 • 13min